Harry Potter -näyttelijä ei halua hyökätä J.K. Rowlingia vastaan: ”Hän on auttanut satoja tuhansia lapsia hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta”

AOP

Näyttelijä pitää kirjailijan puolia.

Deadline uutisoi, että Harry Potter -elokuvissa Lucius Malfoyta näytellyt Jason Isaacs ei lähde monien muiden taikamaailman tähtien kelkkaan kritisoimaan kirjailija J.K. Rowlingia, jonka transkäsitys on herättänyt suoranaista vihaa.

Sen sijaan Isaacs haluaa ennemmin painottaa kaikkia niitä hyviä asioita, joita Rowling on elämänsä aikana tehnyt. ”Henkilönä Jo [Rowling] on paljon enemmän. En halua ottaa kantaa transasioihin tai puhua niistä, koska se on niin valtava miinakenttä. Yksi asia joka ihmisten pitäisi tietää hänestä, ei vasta-argumenttina, että hän on käyttänyt valtavat määrät omaisuudestaan paremman maailman eteen, auttanut satoja tuhansia haavoittuvaisia lapsia hyväntekeväisyysjärjestönsä Lumosin kautta”, Isaacs kertoo.

”Se on yksiselitteisesti hyvää. Moni meistä Harry Potter -näyttelijöistä on ollut osallisena ja nähnyt pohjalta asti minkälaista työtä he tekevät.” Isaacs myöntää, että Rowling on sanonut joitain hyvin kiistanalaisia asioita, mutta ei ole valmis keskustelemaan niistä julkisesti ennen kuin olisi keskustellut asiasta Rowlingin itsensä kanssa .

”En aio puukottaa häntä edestä tai takaa ennen kuin olen keskustellut asiasta hänen kanssaan, jota en ole vielä onnistunut tekemään.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut