Harvat ja valitut ovat nähneet Paul Thomas Andersonin uuden elokuvan – ”Sekopäinen ja outo, outo, outo”

Kuten Mestari-elokuvansakin kanssa, on Paul Thomas Anderson esittänyt uusinta teostaan Inherent Vicea harvoille ja valituille alalla oleville sekä lehdistön edustajille. Pieniä vihjeitä ja puheita on siis alkanut kantautua kovasti odotetusta pössyttelykomediasta, ja ne ovat sekä yllättäviä että odotusta nostattavia.

In Contention -sivuston kuulemien palautteiden mukaan elokuvan tyyli on todella villiä komediaa.

”Se on sekopäinen – outo, outo, outo. Se sai minut nauramaan useita kertoja ääneen, mutta ei sillä tavalla kuin voisi odottaa”, kertoo sisäpiiriläinen sivuston mukaan.

Saman katsojan mukaan huumori ei ole niinkään Boogie Nights -tyylistä, vaan menee enemmänkin Zucker-veljesten kreisikomedioiden sekaan vitseillään ja huumorillaan. Tämä kaikki tietysti Andersonin erikoisella tunnelmalla maustettuna.

Vertauksia Coenin veljesten elokuviin on myös vedetty. Jotkut sanovat elokuvan muistuttavan The Big Lebowskia sekä Robert Altmanin The Long Goodbye -elokuvaa. Martin Shortin roolia huumepäissään pyörivänä hammaslääkärinä on kehuttu täysin sekopäiseksi.

Odotus Magnolia ja There Will Be Blood -elokuvat ohjanneen Andersonin uusinta elokuvaa kohtaan sen kuin kasvavat. Inherent Vice saa ensi-iltansa New Yorkin elokuvafestivaaleilla syyskuussa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut