HBO tarjoaa ilmaista katsottavaa – uudehkon sarjan ensimmäinen tuotantokausi kaikkien nähtäville

Mahdollisuus binge-katseluun.

13.7.2017 00:37

HBO:n uusi sarja Insecure on kohta ensimmäisen kauden osalta kaikkien saatavilla. HBO jakaa ensimmäistä kautta YouTuben kautta 24 tunnin ajan alkaen 23. heinäkuuta.

Sarjan tähtinä nähdään Golden Globe -ehdokas Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis ja Lisa Joyce. Alla HBO Nordicin kuvaus sarjasta.

Käsikirjoittaja-näyttelijä Issa Rae on luonut tämän hauskan komediasarjan, jossa seurataan parhaiden ystävien Issan ja Mollyn seikkailuja uran ja yksityiselämän saralla Los Angelesissa. Nämä mustaihoiset naiset uhmaavat kaikkia stereotypioita, mikä tuo mukanaan monia haasteita.

Issa kuvittelee yksin peilin edessä ollessaan olevansa kovanaama-räppäri, mutta päivätyö koulussa ei ole yhtä voimaannuttavaa. Kolmenkympin rajapyykin lähestyessä Issa alkaa pohtia suhdettaan työttömään Lawrenceen (Jay Ellis). Viisi vuotta kestänyt suhde tuntuu junnaavan paikoillaan. Issan parhaalla ystävällä Mollyllakin on omat ongelmansa.

Molly on hyvin palkattu asianajaja, mutta hänen seuraelämänsä on surkeassa jamassa. Yllättävä esiintyminen open mic -illassa tuo Issasta esiin rohkeamman puolen, mutta epävarmuutta on kuitenkin vaikea karistaa arjessa. Ensimmäisen kauden kahdeksassa jaksossa seurataan mustaihoisten naisten kokemuksia hienotunteisesti, nokkelasti ja aidosti. Issa ja Molly yrittävät saada elämänsä ojennukseen mutta eivät kuitenkaan halua tyytyä vähään.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa