HBO:n ja Helsingin Sanomien järjestämä Game of Thrones -ensi-iltanäytös oli mannaa faneille

Onko parempaa tapaa viettää maanantaita kuin istua Tennispalatsin kakkossalissa muiden Game of Thrones -fanien kanssa katsomassa seiskakauden ensimmäistä osaa? No eipä juuri taida olla.

17.7.2017 22:31

HBO ja Helsingin Sanomat järjestivät faneille ja kutsuvieraille erikoistapahtuman suosikkisarja Game of Thronesin uuden kauden johdosta. Sali täyttyikin melkein kokonaan innokkaista faneista.

Ja mikä parasta, jokaiselle vieraalle tarjottiin poppareita ja kokista/vissyä sekä pieni lahjapussukka, joka sisälsi Game of Thrones -avainnauhan, muutaman esitteen sekä Hesarin tuoreimman Kuukausiliitteen.

Näytöstä ennen ja sen jälkeen järjestettiin myös pienimuotoiset paneelikeskustelut, joita johti Hesarin Jussi Ahlroth. Vieraina olivat kirjailija Mike Pohjola, toimittaja Maria Petterson sekä blogaaja Maria S. Aiheet versoilivat sarjan tapahtumien ja politiikan välillä.

Järjestettiinpä teatterissa myös arvonta, josta voittajat veivät kotiinsa muun muassa Game of Thrones Monopoly -pelin, Yön kuningas -jääpalasetin sekä hienon hahmokirjan.

Kauden ensimmäinen osa tarjosi muutaman herkullisen kohtauksen. Ensinnäkin se aloitus. Kun… tai noh, jätetäänpä kohtaus spoilaamatta, koska kyseessä on sen verran iso tapahtuma. Saipa se myös aikaiseksi spontaanit suosionosoitukset.

Toinen kohtaus liittyi Samiin, joka toimii apupoikana Mestareiden luona. Pieni kakkahuumori piristää päivää aina. Salissa raikuikin nautinnollinen nauru montaasin aikana.

Seiskakausi alkoi lopulta melko odottavissa tunnelmissa, kun eri pelaajia siirreltiin kohti loppupelin aloituspaikkoja. Talvi on totisesti tulossa.

Kiitokset tapahtumasta HBO:lle ja Hesarille. Fanit arvostavat!

Alla kuva tapahtumasta sekä sarjan tuorein traileri.

Lisää luettavaa