Hehkutettu zombi-leffa jättää Suomen väliin – katso mitä saimme tilalle

Huonoja uutisia Jane Austin -klassikon ja elävät kuolleet yhdistävän Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit -kirjan sekä yleensä messevän kauhutoiminnan ystäville. Aikaisemmin huhtikuun 8. päivään merkitty Burr Steersin ohjaus Pride and Prejudice and Zombies on täkäläisissä julkaisusuunnitelmissa juuri siirtynyt kategoriaan ”Ei tulossa valkokankaille”.

Sopii toivoa, että maailmalla helmikuun alussa ensi-iltansa saanut Ylpeys ja ennakkoluulo -klassikkokirjan hahmot keskelle zombi-invaasiota heittävä elokuva nähdään täälläkin edes jollakin festivaalilla. Sitä odotellessa voi katsoa vielä kerran elokuvan trailerin, jolla Bennettin siskoksia esittävät Lily James, Ellie Bamber, Millie Brady, Bella Heathcote ja Suki Waterhouse setvivät rakkauselämäänsä eläviä kuolleita samalla halki, poikki ja pinoon pannen.

Mutta ei niin huonoa etteikö jotain hyvääkin. Pride and Prejudice and Zombiesin kaavaillulle paikalle on noussut fps-peliä muistuttava räiskintä Hardcore Henry. Uhka vai mahdollisuus? Sen voi päätellä alla olevasta trailerista. Vakavuustaso lienee täsmälleen samaa luokkaa – toivottavasti tämä sekoilu pysyy ohjelmistossa.

(Episodi/JV)

Aiheeseen liittyvät jutut