Henry Cavillin DC-sopimus päättyy seuraavan elokuvan jälkeen – miten käy Supermanin?

Näyttelijä kertoo, millaista Teräsmiestä haluaisi esittää seuraavassa elokuvassa.

23.11.2017 17:00

Henry Cavill nousi kuuluisuuteen vuonna 2013 elokuvassa Man of Steel, jossa hän näytteli yhtä kaikkien aikojen tunnetuimmista sankarihahmoista, Supermania eli Teräsmiestä. Cavill palasi rooliinsa vuonna 2016 leffassa Batman v Superman: Dawn of Justice ja tänä vuonna elokuvassa Justice League. Hänen sopimuksensa Warner Brosin kanssa päättyy kuitenkin seuraavan Superman-roolityön jälkeen, eikä uutta sopimusta ole kuulemma tehty.

Nyt Cavill kertoo, että haluaisi seuraavaksi tehdä Supermanin sooloseikkailun ja pohtii, mitä se voisi sisältää.

– Tässä olisi loistava tilaisuus kertoa Supermanin tarina. Nyt voisimme näyttää Supermanin värikkäänä ja kertoa monimutkaisen, hahmovetoisen tarinan, joka sisältäisi ihanan toivon ja iloisuuden tunteen. Hyvän mielen elokuva, johon on lisätty opetuksia.

Cavill haluaisi siis muuttaa synkkää Supermaniaan sellaiseksi, jollaisena hahmo on tunnettu sarjakuvissa: oikeana toivon symboolina, joka pelastaa kissoja puista sen lisäksi että pysäyttää rikollisia. Hymyilevä, kansan rakastama Teräsmies, joka ei aiheuta miljardien dollareiden arvosta tuhoa. Tällaisesta nähtiin jo vilaus uudessa Justice League -elokuvassa. Monet kuitenkin toivovat, että tällä kertaa Cavill ajaa viiksensä pois, eikä niitä tarvitse poistaa tietokoneella, kuten Justice Leaguessa.

DC:n elokuvauniversumin tulevaisuudesta ei ole selkeää varmuutta. On huhuttu, että Flashin omalla elokuvalla koko homma alkaisi alusta ja näyttelijät vaihtuisivat, joten voi olla, ettei Cavill edes pääse uusimaan rooliaan neljättä kertaa, puhumattakaan sopimuksen uusimisesta.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa