Hetkinen! Yliluonnollista kungfua tulevassa Marvel-leffassa

Marvelilla tykkäillään todella paljon eri genreistä ja erityylisistä elokuvista. Captain America: The Return of the First Avenger oli vakoojatrilleri, Guardians of the Galaxy oli avaruuslänkkäri ja Ant-Man oli ryöstökeikkaleffa.

Nyt Scott Derricksonin ohjaama Doctor Strange vääntää koko supersankarigenren päälaelleen. Derrickson paljasti seuraavaa Cinema Blendille:

”Elokuvassa on kamppailulajivaikutteita, koska se on sellaista toimintaa, josta itse pidän. Kamppailulajit on myös helppo sotkea yliluonnollisen kanssa. Sehän on kokonaan oma elokuvan alalajinsa: yliluonnolliset kamppailulajielokuvat. Ne ovat suosittuja erityisesti Aasiassa. Tällä tavoin oli helppo pysyä erossa aseista, ammuskelusta ja sellaisesta, ja samalla välttää näyttämästä tappeluita, joissa ammuskellaan salamoita käsistä.”

Derricksonin aiempia ohjaustöitä ovat muun muassa Emily Rosen riivaaja (2005) ja Sinister (2012), joten voisi kuvitella, että myös Doctor Strangesta tulee erikoinen tapaus yliluonnollisine elementteineen.

On todella hienoa, että Marvel antaa tämän tyylisiä vapauksia uusille ohjaajille. Elokuvien erilaisuus pitää genren elossa, vaikka elokuvia paljon tulisikin. Jokainen löytää joukosta omansa.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut