Highlanderin reboot leikkasi taas yhden kaulan lisää

Uuden Highlander-elokuvan pääosaan kaavailtu Ryan Reynolds (Green Lantern) on jättänyt tuotantopaussille unohtuneen projektin.

Reynolds ei suinkaan ole tuotannon ensimmäinen uhri, vaan viimeisin projektiin liitetty nimi, joka on kokeillut, mutta epäonnistunut saamaan elokuvaa käyntiin.

Uusintaversion on tarkoitus seurata Christopher Lambertin, Sean Conneryn ja Clancy Brownin vuoden 1986 Highlander – kuolemattoman tarinaa ikuisesti elävästä skotista, joka ehtymättömien vuosien saatossa oppii näkemään elämän ja miekkailun jalon taidon eri valossa kuin perinteisempi ihminen.

Päivitettyä Highlanderia oli alun perin ohjaamassa viimeksi Fast & Furious 6:n tehnyt Justin Lin, joka kuitenkin jätti tuotannon syksyllä 2011. Sittemmin Juan Carlos Fresnadillo (28 viikkoa myöhemmin) oli mukana, kunnes hänkin hylkäsi ohjaajan tontin viime talvena. Käsikirjoitus on neljän tuotantovuoden aikana ehtinyt kiertää neljällä tekijällä, viimeksi Twilight-elokuvia käsikirjoittaneella Melissa Rosenbergilla.

Nyt uusi Highlander on siis ilman näyttelijöitä, ohjaajaa ja luultavasti myös ilman lopullista käsikirjoitusta. Kenties yrittäjät ovat katsoneet alkuperäisen ja todenneet uusintaversion tarpeettomaksi?

Lähde: MovieWeb

(Episodi/JSV)

Aiheeseen liittyvät jutut