Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme -tähti aikoo lahjoittaa 714 miljoonan dollarin omaisuutensa pois – elää 102 dollarilla kuukaudessa

Säästeliäs tähti antaa rahansa hyväntekeväisyyteen.

14.10.2018 01:00

Chow Yun-Fat aikoo lahjoittaa 5,6 miljardin Hongkongin dollarin arvoisen omaisuutensa hyväntekeväisyyteen. Yhdysvaltain dollareissa omaisuus vastaa 714 miljoonaa.

Näyttelijä kertoi suunnitelmistaan hongkongilaiselle Jayne Stars -sivustolle. Sivusto raportoi myös, että hän käyttää kuukaudessa elämiseen 800 Hongkongin dollaria, mikä on Yhdysvaltain dollareissa 102.

Yun-Fat säästää käyttämällä julkisia kulkuvälineitä mahdollisimman paljon ja ostamalla alennusvaatteita. Hänellä oli myös sama Nokian kännykkä 17 vuotta. Yun-Fat osti älypuhelimen, kun Nokian kännykkä lopulta hajosi.

Yun-Fat kertoi haastattelussa haaveilevansa siitä, että hän on onnellinen ja normaali henkilö. Hänestä elämässä vaikeinta ei ole rahan tienaaminen, vaan rauhallisen mielenlaadun pitäminen ja loppuelämän viettäminen yksinkertaisella sekä huolettomalla tavalla.

Hongkongilainen tähti muistetaan muun muassa John Woon toimintaklassikoista ja Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme -elokuvasta.

Lähde: Indiewire

Lisää luettavaa