Hittikomedioille tulossa jatkoa

Rush Hour 4 on vihdoin ja viimein ihan aidosti oikeasti tulossa?

6.10.2017 15:45

Jackie Chanin ja Chris Tuckerin tähdittämä Rush Hour -toimintakomediatrilogia on tuottanut maailmanlaajuisesti lähes miljardi dollaria, mutta sitä ei ole silti jatkettu kolmannen osan jälkeen, jonka ilmestysestä on kulunut jo kymmenen vuotta. Trilogian pohjalta luotiin samanniminen televisiosarja, joka päättyi kuitenkin ensimmäiseen kauteensa viime vuonna, eikä se sisällä Chania ja Tuckeria. Monet ovat vuosien varrella kyselleet Rush Hour 4:n perään ja sitä on yritetty saada aikaiseksi, mutta yritykset eivät ole lähteneet käyntiin.

Nyt Jackie Chan kuitenkin itse kertoi, että neljäs osa on oikeasti tekeillä.

– Hyviä uutisia. Ensi vuonna Rush Hour 4 ja toivon, että käsikirjoitus on valmis. Ylihuomenna tapaan ohjaajan ja Chris Tuckerin, jotta tiedämme olevamme oikealla polulla, Chan paljasti puutteellisella englannilla.

Ohjaajalla Chan luultavasti tarkoittaa trilogian ohjannutta Brett Ratneria, vaikkei nimeä tarkentanutkaan. Vielä ei ole tiedossa, milloin Rush Hour 4 ilmestyy ja ilmestyykö se edes varmasti, ottaen huomioon, ettei projekti ole vuosien varrella saanut tuulta siipiensä alle.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia