Hittisarja Successionin luoja paljasti erikoisen toiveensa sarjan päätökseen liittyen

Antaa mennä rumaksi.

27.3.2023 05:30

Vuonna 2018 käynnistynyt satiirinen miljonäärisarja Succession on tulossa päätökseensä. Sarja on tänä aikana ehtinyt voittaa jo 13 Emmy-palkintoa, joista muutama on päätynyt myös sen luojan, Jesse Armstrongin, omaksi. Kehutun ja suositun sarjan päättäminen on kuitenkin omanlaistensa ponnistusten takana.

Monille Royn perheestä kertovan Successionin lopettaminen vasta neljän kauden jälkeen on tullut yllätyksenä. Esim. perheen ainoaa tytärtä, Shiviä, näyttelevä Sarah Snook on kertonut saaneensa tietää asiasta vasta näyttelijöiden kokoonnuttua lukemaan sen viimeistä käsikirjoitusta.

– Olisi ollut kiva tietää siitä jo kauden alussa, pettymystään harmitellut Snook on todennut.

Armstrongille ajatus lopetuksesta ei ollut silti helppo. Succession on kaikkea muuta kuin ohittanut huippunsa, joten hän pallotteli ajatusta jatkamisesta vielä vähän ennen kuin päätyi vastakkaiselle kannalle. Hänen mielessään kypsyi myös erikoinen toive asiaan liittyen:

– [I]kään kuin toivoin, että siitä syntyisi tappelu, jossa minut väännettäisiin käsikirjoittajien huoneesta ulos, jotta löytyisi tie tehdä lisää tuotantokausia.

 

Lähteet: Indiewire, Variety

Lisää luettavaa