Hollywood-tähti Angelina Jolie matkusti Ukrainan pommitettuun kaupunkiin – bongattiin juuri äsken kahvilta

Vierailu liittyy YK:n toimintaan.

Humanitaarisesta työstään tunnettu Hollywood-tähti Angelina Jolie on vieraillut, ja on mahdollisesti edelleen Lvivin kaupungissa Ukrainassa.

Ei ole tarkkaa tietoa, miksi Jolie on Ukrainassa, mutta se liittyy YK:n toimintaan ja Ukrainan pakolaisiin. Hän on YK:n erityislähettiläs, ja hän on vieraillut ennenkin sotatoimialueilla.

Jolie raportoidusti näytti rennolta leveälahkeisissa harmaissa housuissa ja löysässä neulepuserossa. Hän nautti kahvilassa kupposesta tuntemattoman miehen kanssa.

Kahvilan muut asiakkaat tunnistivat pian tähden, joka hymyili ja heilutti kättään, kun he kuvasivat häntä. Jolie jaksoi myös jakaa nimikirjoituksia.

– Ei mitään erikoista. Lviv vain. Kävin juuri kahvilla. Angelina Jolie vain, eräs fani kirjoitti ​​Facebookissa.

Lviv sijaitsee Länsi-Ukrainassa noin 80 kilometrin päässä Puolan rajasta, ja sielläkin on viime viikkoina ollut pommituksia.

Angelina puhui Ukrainan puolesta jo helmikuussa:

– Kuten monet teistä, rukoilen Ukrainan ihmisten puolesta. Keskitymme yhdessä @refugees-kollegoideni kanssa siihen, että kaikki mahdollinen tehdään pakenemaan joutuneiden ja pakolaisten suojelemiseksi sekä perusihmisoikeuksien takaamiseksi, Jolie kirjoitti tuolloin.

Alla video Jolien kahvilavisiitistä.

Lähde: Metro