Hollywood-tähti Michael Keatonin paluu Batmaniksi ei ole varmalla pohjalla – yksi huoli ylitse muiden

Vaikeuksia sitoutua projektiin.

Huolimatta innokkaimmista puheista Hollywood-tähti Michael Keatonin paluu Batmanin rooliin ei ole varmaa. Keatonin on arveltu näyttäytyvän tulevassa The Flash -elokuvassa.

Keaton kommentoi asiaa nyt itse, eikä hän ole sanomassa elokuvalle ainakaan tällä hetkellä kyllä. Syyksi veteraanitähti kertoo aikatauluongelmat ja koronaviruspandemian.

– Tarvitsen hetken sen ajattelemiseen. Koska olen niin onnekas ja siunattu, minulla on nyt todella paljon meneillään, Keaton sanoi.

Tähteä on toki lähestytty The Flashin tiimoilta ja hänellä on tabletissaan käsikirjoitusversiokin leffasta. Keaton ei ole kuitenkaan ehtinyt lukemaan sitä.

– Soitin (Warner Brosille) ja sanoin: ”Minun täytyy olla rehellinen. En voi katsella (uusia kuvioita) mitään juuri nyt”, näyttelijä paljasti.

Keaton kuitenkin antoi ymmärtää, ettei ole vielä tehnyt lopullista päätöstään The Flashin suhteen, ja hän aikoo myös lukea viimeisimmän käsikirjoitusversion.

Tähdellä on useita projekteja meneillään, joista ainakin yhdessä elokuvassa hän on näyttelemisen lisäksi myös tuottajan roolissa. Lisäksi hän on tuottajana opioidikriisistä kertovassa Hulu-sarjassa Dopesick. Tähti sanoi myös olevansa eniten huolissaan koronaviruspandemiasta ja näin ollen terveydestään.

– Se on ensimmäinen juttuni kaikissa projekteissa. Katson sitä ja mietin, tappaako tämä minut, kirjaimellisesti. Ja jos ei, silloin voimme keskustella, Keaton tuumi.

Lähde: Screen Crush

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut