Hollywood-tähti Tom Sizemorella ei ole enää toivoa – perhe joutuu tekemään raskaan päätöksen

”Perhe päättää nyt loppuelämän asioista.”

28.2.2023 11:07

Pelastakaa sotamies Ryan, Heat ja Black Hawk Down -elokuvista tunnetun Hollywood-tähden Tom Sizemoren, 61, kerrottiin toissa viikolla joutuneen sairaalaan vakavan sairaskohtauksen vuoksi. Hänellä todettiin hengenvaarallinen aivovaltimon pullistuma.

Tuolloin Sizemoren tiedottaja sanoi, ettei tilanteessa voi muuta kuin odottaa. Perhe odotti päivitystä lääkäreiltä, ja muuta tiedotettavaa ei tuolloin ollut.

Nyt tilanne on mennyt niin huonoksi, ettei koomassa olevan Sizemoren toipumisesta ole tiedottajan mukaan enää toivoa.

– Tänään lääkärit ilmoittivat hänen perheelleen, ettei enää ole toivoa, ja suosittelivat päätöstä elämän lopettamisesta. Perhe päättää nyt loppuelämän asioista, ja lisälausunto annetaan keskiviikkona, Sizemoren tiedottaja Charles Lago sanoi.

– Pyydämme hänen perheelleen yksityisyyttä tänä vaikeana aikana. He haluavat kiittää kaikkia sadoista tukiviesteistä ja rukouksista, joita he ovat vastaanottaneet, tiedottaja jatkoi.

– Tämä on ollut heille vaikeaa aikaa, Lago vielä lisäsi.

Sizemore on varsin arvostettu näyttelijä, joka muistetaan erityisesti roolistaan Heatissa ja Pelastakaa sotamies Ryanissa. Taitava näyttelijä on myös kamppaillut elämässään päihteiden ja niiden aiheuttamien ongelmien kanssa.

Päihdeongelman vakavuudesta kertoo esimerkiksi ohjaaja Steven Spielbergin uhkavaatimus Pelastakaa sotamies Ryanin kuvauksissa. Hän sanoi Sizemorelle antavansa hänelle potkut vaikka tuotannon lopussa, jos hän sortuu käyttämään päihteitä.

Spielberg vaati Sizemorelta huumetestin joka päivä. Sizemore veti kuvaukset läpi koskematta huumeisiin.

Sizemoren viimeisin elokuva on Bermuda Island (2023). Se on selviytymis- ja seikkailuelokuva, jossa joukko ihmisiä päätyy onnettomuuden vuoksi trooppiselle paratiisisaarelle.

IMDb:n tiedoista selviää, että Sizemoren kädet ovat olleet täynnä töitä viime vuosina. Lisäksi hänellä on listattuna peräti 34 tulevaa projektia.

Lähde: The Guardian, IMDb, Bored Panda

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa