Hollywoodin kovapalkkaisin näyttelijä paljastaa isoja supersankariuutisia

Supersankarielokuviin jo omien sanojensa mukaan kyllästynyt Robert Downey Jr. on vihjaillut myös, että Marvelilla on yllätyksiä tiedossa faneilleen.

Yksi näistä yllätyksistä on nyt tullut päivänvaloon, näyttelijän paljastaessa, että hänet tullaan näkemään odotetussa Captain America 3 -elokuvassa. Downey Jr. tulee tietenkin uusimaan Tony Starkin, eli Iron Manin roolinsa tulevassa blockbusterissa.

Marvel tulee käyttämään kolmannessa Captain America -leffassa Sisällissota-minisarjaansa juonipohjana. Tämä tarkoittaisi Tony Starkin kääntymistä pahan puolelle, sillä sarja asettaa rautasankarimiljonäärin Steve Rodgersia, eli Kapteeni Amerikkaa vastaan.

Captain America 3:n ohjaa edellisestäkin osasta vastanneet Russon veljekset, jotka ovat vahvasti ehdolla ohjaamaan myös Avengers 3 ja 4 -seikkailut.

Valtavia vuosituloja tekevä Downey Jr. on sanonut, ettei Iron Man 4:n suhteen ole mitään suunnitelmia, mutta tämä uutinen tarkoittaa, että sankari jatkaa yhä eloaan muiden supersankareiden elokuvissa. Huippupalkatun näyttelijän ei siis tarvinne pelätä lompakon pienenemistä lähiaikoina.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut