Hollywoodin vanhin edelleen työskennellyt näyttelijä Connie Sawyer on kuollut – viimeisin roolisuoritus 102-vuotiaana!

Valtavan pitkä ura.

26.1.2018 03:42

Niin teatterissa, elokuvissa kuin televisiossakin näytellyt Connie Sawyer on kuollut 105-vuotiaana. Hän menehtyi maanantaina kodissaan Kaliforniassa. Häntä pidettiin Hollywoodin vanhimpana edelleen aktiivisena näyttelijänä.

Sawyer aloitti näyttelijänuransa vasta 40-vuotiaana. Hänen ensimmäinen roolinsa oli Armstrong Circle Theatre -tv-sarjan jaksossa vuonna 1953. Ensimmäisen elokuvaroolinsa hän sai 50-vuotiaana, kun itse Frank Sinatra vaati hänelle roolia näyteltyään Sawyerin kanssa teatterin lavalla Broadwaylla.

Urallaan hänellä oli lähinnä pieniä rooleja. Niitä kertyi kuitenkin peräti 140 kappaletta.

Hänet on nähty viime vuosina muun muassa Ray Donovan -tv-sarjassa. Muita rooleja hänellä oli esimerkiksi Hawaiji 5-0, Dynastia, Murhasta tuli totta, Koti kuntoon, Seinfeld, Teho-osasto, Will & Grace, Konttori ja Ensisilmäyksellä -tv-sarjoissa. Viimeisin elokuvarooli hänellä oli Lovesick-komediassa vuodelta 2014. 2014 on niin ikään viimeisin vuosi, jolta hänellä on merkintöjä IMDb-sivustolla.

Hän kirjoitti myös kirjan kokemuksistaan Hollywoodissa nimeltään I Never Wanted to Be a Star — and I Wasn’t (En koskaan halunnut olla tähti – enkä ollut).

Lähde: JTA

Lisää luettavaa