Hollywoodissa tykätään kilpailla – nyt tekeillä kolme elokuvaa samasta tositarinasta

21.4.2015 11:59

Jottei katsojilta puuttuisi valinnanvapautta ja -vaikeutta, on vuoden 1973 kuuluisasta Battle Of The Sexes -tennisottelusta tekeillä kolme kilpailevaa elokuvaa.

HBO on tekemässä omaa versiotaan, jonka pääosissa nähdään Elizabeth Banks ja Paul Giamatti. Elokuvan käsikirjoittaa David Auburn.

Fox Searchlight on juuri löytänyt ohjaajat omalle versiolleen. Danny Boylen ohjauslistalla aiemmin ollut elokuva on nyt Little Miss Sunshine -elokuvan tekijöiden Jonathan Daytonin ja Valerie Farisin ohjattavana. Pääosissa nähdään Steve Carell ja Emma Stone, ja käsikirjoituksesta vastaa Slumdog Millionaire ja 127 Hours -elokuvat kirjoittanut Simon Beaufoy.

Kolmas projekti on Steve Conradin (Walter Mittyn ihmeellinen elämä) käsikirjoittama elokuva, jonka pääosaan on kiinnitetty Will Ferrell. Projektista ei kuitenkaan ole toviin kuulunut mitään, joten se saattanee jäädä junasta, mikäli kaksi muuta elokuvaa liikkuvat jo eteenpäin.

Kaikki kolme projektia kertovat 29-vuotiaan Billie Jean Kingin ja eläkkeelle jääneen Bobby Riggsin tennisottelusta, jossa otettiin selvää piekseekö naistähti 26 vuotta vanhemman miestähden.

Lähde: The Playlist

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa