Hostel-ohjaajan uusi kauhuleffa kertoo sosiaalisessa mediassa ylireagoivista ihmisistä

The Green Inferno tekee hiljalleen tuloaan, vaikka se jäikin tuliseen pätsiin moneksi vuodeksi odottamaan julkaisuaan. The Green Inferno seuraa muun muassa legendaaristen Cannibal Holocaustin ja Cannibal Feroxin jalanjäljissä syvälle Amazonin viidakkoon ihmettelemään mitä alkuperäisheimot syövät.

Ohjaaja-käsikirjoittaja Eli Roth paljasti Comic-Conin keskustelutilaisuudessa elokuvastaan mielenkiintoisia asioita. Roth kutsuu eräänlaisia ihmisiä ”Social Justice Warrioreiksi” (Sosiaalisen median oikeustaistelija). He ovat ihmisiä, joilla on sydän ihan oikeassa paikassa, mutta ulosantinsa Facebookissa ja Twitterissa on ala-arvoista. Usein he eivät edes ymmärrä minkä puolesta ”taistelevat”. Nämä ihmiset tykkäävät vain päteä, koska haluavat tuntea paremmuutta ja hyvää oloa.

The Green Infernon inspiraatio kumpusi suoraan tästä lähteestä:

”Näemme ihmisiä, jotka sekaantuvat asioihin joista he eivät välttämättä tiedä mitään, ja he muuttuvat aivan hulluiksi näiden asioiden takia. Halusin tehdä elokuvan juuri sellaisista nuorista. Maailmassa on paljon hyviä asioita, tietenkin. Ihmiset sitoutuvat aktivismille kokopäiväisesti. Mutta halusin tehdä elokuvan sellaisista nuorista, jotka eivät oikeastaan tajua mihin he ryhtyvät.”

Rothin elokuvassa on ironinen twisti: viheraktivistit lähtevät suojelemaan erästä Amazonin heimoa. Paluumatkalla heidän koneensa tekee kuitenkin pakkolaskun, ja juuri tämä samainen heimo paljastuukin kannibaaleiksi.

The Green Inferno julkaistaan vihdoinkin tämän vuoden puolella.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut