Huh! Henry Cavill tienaa huiman palkkiosumman jokaisesta The Witcher -jaksosta

Netflix heittelee roimasti kolikkoja noiturilleen.

13.11.2021 19:15

The Witcher on yksi Netflixin suosituimmista ja puhutuimmista alkuperäissisällöistä. Synkän fantasiasarjan toisen tuotantokauden ensi-ilta häämöttää enää vain hieman reilun kuukauden päässä ja nyt julkisuuteen on kantautunut tietoja sarjan päätähden Henry Cavillin roimasti kasvaneesta palkkapussista.

Uusimpien tietojen mukaan Cavill tienaa The Witcheristä huimat miljoona dollaria per jakso. Aiemmin hänen palkkiosummakseen on kerrottu 400 tuhatta jaksoa kohden. Tämä kaksi ja puoli kertainen palkankorotus ei toisaalta ole täysin yllättävä käänne, sillä Netflix on osoittanut luottamuksensa ja arvostuksensa franchisea kohtaan monella tapaa kuluvan vuoden aikana.

Televisiofranchisen luoja ja vastaava tuottaja Lauren S. Hissrich allekirjoitti suoratoistojätin kanssa mittavan usean vuoden sopimuksen aiemmin tänä syksynä ja itse The Witcherkin on uusittu jo valmiiksi kolmannelle tuotantokaudelle. Lisäksi kehitteillä on tällä hetkellä toinen Noituri-maailmaan sijoittuva animaatioelokuva sekä liveaction esiosasarja The Witcher: Blood Origins.

The Witcherin vuonna 2019 julkaistu ensimmäinen kausi on tällä hetkellä Netflixin kaikkien aikojen katsotuimpien sarjasisältön listalla jaetulla kolmannella sijalla. Sitä on katsottu jo yli 76 miljoonassa kotitaloudessa. Kaikkien näiden tietojen valossa on siis vain loogista, että sarjan suosio heijastuu myös sen päätähti Cavillin suuntaan.

The Witcherin toinen tuotantokausi saapuu Netflixiin perjantaina 17. joulukuuta. Alla uusin traileri.

Lähde: The Hollywood Reporter, Screenrant

Lisää luettavaa