Huhu: Jokerista veren vangiksi – Vampyyri Lestatiksi paras mahdollinen valinta

Muistatteko vielä, kun Jared Leto valittiin uudeksi Jokeriksi? Fanit raivosivat. Entäs kun Jokerin ensimmäinen kuva julkaistiin? Fanit olivat valmiina boikotoimaan Suicide Squadia. Mutta kuinka kävikään, kun ensimmäiset trailerit näytettiin?

Jared Leto on hieno näyttelijä. Hän on metodinäyttelijä. Letolle ei riitä pelkkä kuvauspaikalle tulo ja kuvausten pikainen purkittaminen. Hän on oikeasti esittämänsä hahmo

Ajatelkaa Fight Clubia, Dallas Buyers Clubia, Mr. Nobodya, Panic Roomia, Unelmien sielunmessua tai vaikkapa American Psychoa. Leto on niissä mahtava. Ajatelkaapa nyt Veren vankien Tom Cruisea. Lestat on herkkä, raivoisa, vahva, ehkä jopa naisellinen. Leto olisi täydellinen valinta rooliin.

Toivottavasti vain The Vampire Chroniclesin ohjaaja-käsikirjoittaja Josh Boone ei pelkästään trollaa faneja. Boone nimittäin julkaisi alla olevan kuvan Twitter-tilillään.

On kolme vaihtoehtoa: joko Leto on Lestat, Boone trollaa tai ohjaaja haluaa Leton olevan Lestat.

Universalin hirviöuniversumiin kuuluvat jo Tom Cruisen Muumio, Johnny Deppin Näkymätön mies ja tietenkin myös Wolf Man, Mustan laguunin hirviö, Frankenstein ja Dracula. Angelina Jolien on huhuiltu näyttelevän Frankensteinin morsianta.

Kuva: Fight Club

Lähde: Bloody Disgusting

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut