Huhu: Tämä näyttelijä esittää Robinia Batman v Superman: Dawn of Justicessa

Eräs Batman v Superman: Dawn of Justicen uusimman trailerin mielenkiintoisista yksityiskohdista oli pätkä kohtauksesta, jossa Ben Affleckin esittämä Bruce Wayne nähdään tuijottamassa jalustalle nostettua Robinin pukua, johon on töhritty keltaisella värillä teksti ”HAHAHAHA Joke’s on You, Batman!”

Kohtauksen perusteella on pääteltävissä, että Batman v Supermanin esittämässä aikajatkumossa Robin olisi ennen elokuvan tapahtumia menettänyt henkensä Jokerin käsissä. Asiasta liikkui jo ennen trailerin julkaisua huhuja, joiden mukaan Jokeria Suicide Squadissa esittävä Jared Leto olisi nähty myös Batman v Supermanin kuvauksissa tekemässä lyhyttä takautumajaksoa, jossa Jokerin nähdään tappavan Robinin.

Nyt nuo huhut ovat saaneet jälleen hieman lisää ruutia, sillä Heroic Hollywoodin mukaan Batman v Superman: Dawn of Justicessa tullaan todella näkemään tuo Robinin ja Jokerin välinen kohtalokas taistelu.

Sivuston mukaan Robinia esittää Batman v Superman -ohjaaja Zack Snyderin oma poika Eli Snyder, joka on aiemmin näytellyt myös isänsä Watchmen– ja 300-elokuvissa.

Heroic Hollywood kuitenkin myöntää artikkelissaan, ettei vahvistusta asialle ole saatu, joten Robinin mahdolliseen roolitukseen kannattaa suhtautua ainakin toistaiseksi vain kuumana huhuna. Alla näkyy kuva Eli Snyderistä elokuvassa Watchmen vuonna 2009.

Ben Affleckin ja Henry Cavillin tähdittämä Batman v Superman: Dawn of Justice saapuu teattereihin maaliskuussa 2016.

eli_snyder_watchmen

Lähde: Heroic Hollywood

(Episodi/JS)

Aiheeseen liittyvät jutut