Huonoja uutisia palkitun rikossarjan faneille – sarjan luoja selittelee kiireitään

Kiireinen tekijä työstää parhaillaan Pale Blue Dot -elokuvaa, Legion ja Cat’s Cradle -sarjoja sekä Foxin suunnittelemaa Doctor Doom -sarjisleffaa.

30.3.2018 03:00

Suosittu Fargo-sarja jäi kolmannen kauden myötä määrittelemättömälle tauolle, sillä showrunner Noah Hawleylla ei ollut ideaa uutta kautta varten. Pikkuhiljaa ideat ovat kuitenkin tekijän päässä kypsyneet, sillä puheet neljännestä tarinasta ovat alkaneet taas nousta pintaan.

Aivan pian eivät Fargo-fanit kuitenkaan saa odotukselleen palkkiota, sillä Hawley on hyvin kiireinen lukuisten muiden projektien kanssa, ja rikossarjan kuvausaikataulua määrittää vahvasti talven tarve.

”Jos realistisia ollaan, niin pääsemme kuvaamaan ensi vuonna. Lähinnä koska sarja sijoittuu talven keskelle. Minun pitää kirjoittaa jaksot, valmistella sarjaa, sitten kuvata se, mikä tarkoittaa, että teemme sen joko tulevana talvena tai seuraavana”, Hawley selittää.

”Pitää ottaa huomioon, että teen parhaillaan yhtä elokuvaa ja saamassa toista ensi-iltaan tänä kesänä, ja sitten vielä valmistautumassa Legionin jatkokauteen, mikäli se toteutuu. Tuntuu aika epätodennäköiseltä, että saisin Fargo 4:n tuotantoon ensi talvena.”

 

Lähde: The Wrap

 

Lisää luettavaa