Ihmissyöntiä ja erotiikkaa – suomalainen ”Tähtien sota aikuisille” tulossa vuonna 2018

Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Christer ”Chrzu” Lindström kutsuu tulevaa Nightsatan-elokuvaa aikuisten Tähtien sodaksi. Jos rahoitus järjestyy, elokuva on valmis vuonna 2018.

Pitkä Nightsatan-elokuva on jatkoa kulttimainetta ja festivaalikutsuja keränneelle Nightsatan and the Loops of Doom -lyhytelokuvalle (2013).

Uuden elokuvan kehittelytyötä ovat jo tukeneet Koneen Säätiö ja Taiteen edistämiskeskus, mutta esituotantoon tarvitaan huomattavasti enemmän varoja, Lindström kertoo Fantastic Fest -genre-elokuvajuhlilta Austinista, missä hän on pitchaamassa elokuvaa.

”Suunnittelemme parhaillaan joukkorahoituskampanjaa Indiegogohon. Laitoimme Nightsatan-lyhytelokuvan nyt YouTubeen, jotta mahdollisimman moni näkisi elokuvan ja löytäisi pian alkavan kampanjamme.”

Lindströmin mukaan vastaanotto Austinin Fantastic Marketissa on ollut odotettua myönteisempi.

”Yleisö aplodeerasi ja nauroi leffamme konseptille ja tarinalle. Konseptia pidetään ainutlaatuisena ja rohkeana. Siihen tässä toki tähdätäänkin”, Lindström kertoo sähköpostissaan.

Lindströmillä on syytä riemuun myös siksi, että Nightsatan and the Loops of Doomin YouTube-ensi-ilta huomioitiin Screen Anarchy -sivustolla. Screen Anarchy on johtava genre-elokuviin keskittynyt verkkojulkaisu.

”Halusimme luonnollisesti mahdollisen näyttävän nettijulkistamisen. Onneksi löytyi faneja oikeasta paikasta!”

Pitkä Nightsatan-elokuva käsittelee Tähtien sota -elokuvasarjan tavoin sellaisia teemoja kuin rikkinäiset perhesuhteet, pimeän puolen veteraanien moraalinen rappio ja yliluonnollisten kykyjen mukanaan tuoma vastuu. Lindström kutsuukin elokuvaa aikuisten Tähtien sodaksi. Aikuisten siksi, että elokuva sisältää ihmissyöntiä, erotiikkaa ja tabujen rikkomista.

Uuden Mad Maxin ja Turbo Kid -elokuvan vanavedessä näyttäisi olevan tilausta retrofuturistiselle post-apokalypsiseikkailulle, Lindström sanoo.

”Moni haluaisi että Nightsatan täyttäisi sen paikan.”

YouTube video