”I’ll be back” – No totta vie, nyt se Terminaattori sitten tulee!

21.8.2013 20:02

Arnold Schwarzeneggerin tunnetuin rooli, tuhokone Terminaattori on todellakin tekemässä paluuta. Jykevää sellaista.

Arskan Termis tekee paluun paitsi vuoden 2015 jatko-osassa, Terminator 5:ssa, myös videopelirintamalla. Parhaillaan Rambo-videopeliä valmisteleva brittiläinen Reef Entertainment on hankkinut kahden ensimmäisen Terminator-elokuvan videopelioikeudet. Reefin omaa tiedonantoa siteeraavan Dark Horizonsin mukaan Reefillä on yksinoikeus Terminator – tuhoajan (1984) konsolipeleihin ja oikeudet valmistaa konsoli- ja tietokonepelejä myös jatko-osasta Terminator 2 – Tuomion päivä (1991).

Vielä ei ole tiedossa, mille koneelle pelejä on tulossa ja juostaanko peleissä Terminaattoria karkuun vai kenties ihmispoloja kiinni. Myös kaikista aiemmista Terminator-elokuvista on aikanaan tehty aiheeseen sopiva videopeli, ensimmäisten ilmestyessä yli 20 vuotta sitten 1990-luvun alussa, mutta harva on jäänyt elämään ikimuistoisena merkkipaaluna kahden ensimmäisen elokuvan tavoin.

Ennen Terminator 5:sta Schwarzeneggeriltä on tulossa muun muassa Sylvester Stallonen kanssa tehty vankilapako Escape Plan (Suomen ensi-ilta 8. marraskuuta) ja toista 1980-luvun klassikkoa uudelleen lämmittävä elokuva: vuodelle 2014 aikataulutettu The Legend of Conan.

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa