Illalla tv:ssä: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – kuvaukset piti lopettaa, raivosi ja löi kollegaa

IMDb-arvosana on 7,5.

1.12.2022 06:00

Illalla voi katsoa televisiosta elokuvan I, Tonya (2017).

Leffa kertoo vaatimattomista oloista ponnistaneesta taitoluistelija Tonya Hardingista, ja valtavasta urheiluskandaalista. Harding nousi kovalla työllä maailman huippujen joukkoon pudotakseen rytinällä alas maajoukkuetoveriinsa Nancy Kerriganiin kohdistuneen hutiloidun kiristysyrityksen jälkeen.

Margot Robbie taisi mennä liian syvälle Hardingin rooliinsa, sillä Robbien mukaan todellinen elämä ja rooli hämärtyivät. Tähti luuli välillä olevansa roolihahmonsa ja unohti kamerat kokonaan. Hän muun muassa löi miestään esittävää näyttelijää, koska luuli näytellyn riidan olevan aito.

– Menetin järkeni. Luulin aidosti, että emme olleet kuvauksissa vaan olimme näitä ihmisiä (roolihahmoja). Juoksimme kadulla huutaen toisillemme, ja luulin että kamerat jahtaavat minua. Luulen, että huusin jotain tarpeesta mennä sairaalaan, koska käteni oli murtunut, Robbie sanoi.

– Käsi ei ollut murtunut, mutta olin niin hetken huumassa. Sebastian (Stan) kysyi: ”Margot, minne olet menossa?” Hän tuli hakemaan minua, koska olin edelleen hätääntyneenä kuvausalueen ulkopuolella. Sitten löin häntä päähän, Robbie kertoi.

Robbie väitti menettäneensä todellisuudentajunsa muutaman kerran kuvausten aikana. Hän ei ollut varma mistä se johtui, mutta epäili väsymystä. Kuvausryhmä lopetti kuvaamisen, koska he olivat niin hämillään Robbien käytöksestä.

Elokuva on myös C Moressa ja Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 01.12.2022 klo 23.15, Sub

Lue myös: Jouluelokuvien katselu tekee onnelliseksi – terapeutti selitti miksi näin tapahtuu – Episodi.fi

Lähde: Lad Bible

Lisää luettavaa