Margot Robbie paljasti mikä leffa sai hänet tajuamaan näyttelijälahjansa – otti heti yhteyttä Tarantinoon

Oivallus antoi rohkeutta lähestyä Robbien arvostamia idoleita.

24.11.2022 13:11

Hollywood-tähti Margot Robbie, 32, osallistui Lontoossa BAFTA-tapahtumaan, jossa hän sai nuorimpana näyttelijänä koskaan A Life in Pictures -kunnianosoituksen.

Robbie mainitsi olleensa yli 30 elokuvassa, ja tapahtumassa käytiin läpi tähden uraa aina teinivuosista saakka, jolloin hän näytteli australialaisessa saippuaoopperassa Neighbours. Hän kertoi myös tärkeästä elokuvasta, joka sai hänet tajuamaan kykynsä.

Robbie sanoi vuoden 2017 elokuvan I, Tonya, olleen virstanpylväs urallaan. Nähdessään elokuvan, Robbie ymmärsi olevansa hyvä näyttelijä.

I, Tonya oli ensimmäinen kerta, kun ajattelin katsoessani elokuvaa: ”Ok, minä olen hyvä näyttelijä.”

Oivalluksensa jälkeen hän sanoi tunteneensa olevansa ”riittävän hyvä” ottaakseen yhteyttä arvostamiinsa idoleihin. Näihin kuului ainakin Quentin Tarantino, ja Robbie nähtiinkin ohjaajan elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood.

Robbie ei ottaessaan yhteyttä tiennyt, että Tarantino valmisteli elokuvaa. Työskentely Tarantinon kanssa oli kuitenkin asia, joka oli yksi hänen unelmistaan.

Tarantino sai jonkin verran kritiikkiä elokuvan julkaisun jälkeen, sillä joidenkin mielestä Robbien rooli jäi liian suppeaksi ja vaille repliikkejä. Robbie sanoi nyt, ettei se kuitenkaan haitannut häntä. Näyttelijätär antoi ymmärtää lopputuloksen kuitenkin olleen onnistunut hänen pois jääneistä, leikatuista kohtauksistaan huolimatta.

Robbielta on seuraavaksi tulossa elokuva Babylon, jossa näyttelee myös Brad Pitt, Tobey Maguire, Olivia Wilde, Max Minghella ja Eric Roberts. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut Damien Chazelle, jonka aiempiin töihin kuuluvat Whiplash, La La Land ja First Man. Babylon saa ensi-iltansa 23. joulukuuta. Alla traileri.

Lue myös: Anthony Hopkins työskentelystä Brad Pittin kanssa – ”Saattoi ajatella, että olin vähän vaikea” – Episodi.fi

Lähde: THR

Lisää luettavaa