Illalla tv:ssä: vastauksia päivän koronaviruskysymyksiin

Kehuttu Docventures palaa erikoisjaksolla.

Yle Kuvapalvelu

Madventures-sarjasta tuttujen Riku Rantalan ja Tuomas ”Tunna” Milonoffin isännöimä dokumenttisarja Docventures tekee paluun Ylen ohjelmistoon ajankohtaisella aiheella. Yleensä syyskaudella esitetyn sarjan erikoisjaksossa käsitellään covid-19-viruspandemiaa.

Kultaisella Venlalla palkitun ohjelman spesiaalissa nähdään, kuinka kriisitilannetta on lähestytty Singaporessa. Tuore dokumenttielokuva Stronger: The Battle Against COVID-19 kertaa, kuinka maassa reagoitiin lähes sen naapureihin kuuluvasta Kiinasta levinneeseen epidemiaan jo tammikuussa 2020. Tuoreen arvion mukaan Singapore on yksi niistä maista, jotka selviytyvät kriisistä todennäköisesti hyvin myös talouden näkökulmasta.

Tuttuun Docventures-tapaan dokumenttiin liittyvään keskusteluun voi osallistua myös kotisohvalta. Ohjelman some-linkit ja lähetykset löytyvät osoitteesta yle.fi/docventures

Stronger: The Battle Against COVID-19 Yle TV2:lla 8.4. klo 21.15 (klo 21 esitetään dokumentin alustus ja klo 21.58 alkaa suora keskustelu asiantuntijoiden kanssa)

Lähteet: YLE, BBC