Illan Marvel-elokuvan parhaan repliikin keksi kuvauksissa vieraillut pikkupoika – leffa muutenkin MCU-parhaimmistoa

IMDb-arvosana on 7,9.

Illan tv-esityksistä voi bongata leffan Thor: Ragnarök (2017). Ohjaaja Taika Waititi kannatti palkata pestiin, sillä hän onnistui tuomaan tylsiin Thor-leffoihin uutta mielenkiintoa, joka ilmenee esimerkiksi mainiona huumorina.

Chris Hemsworth esittää kolmannessa Thor-supersankarielokuvassa ukkosen jumalaa, joka saa demonin vankina ollessaan kuulla, että hänen kotimaailmaansa Asgardia odottaa tuho, Ragnarök. Siitä alkaa taistelu Thorin julmaa Hela-siskoa (Cate Blanchett) vastaan.

Näyttelijöinä lisäksi Tom Hiddleston, Tessa Thompson, Mark Ruffalo, Jeff Goldblum sekä Idris Elba.

Hemsworth kertoi aikoinaan haastattelussa hauskan triviatiedon Thor: Ragnarok -elokuvan kuvauksista, joissa oli käymässä supersankareja fanittava pikkupoika.

– Kun kuvasimme Ragnarokia, meillä oli nuori poika vierailulla kuvauksissa. Hän oli tuolloin sairaana, Hemsworth kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

– Kuvasimme areenakohtausta Hulkin ja Thorin välillä. Puhuin Hulkille ja sanoin: ”Herranen aika, sinä, missä olet ollut?”

– Hän (poika) oli sivustaseuraajana ja sanoi: ”Mikset sano, kun katsot Lokia yleisössä, että hän on ystävä töistä?” Sitten siitä pojan antamasta repliikistä tulikin yksi parhaista, Hemsworth hehkutti.

Elokuva on myös Disney Plussassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • ke 27.07. klo 21.00 – 23.40, Nelonen

YouTube video

Lähde: Metro