Iso-Arska paljastaa yksityiskohtia The Legend of Conanista

Arnold Schwarzenegger oli viikonloppuna Berliinissä mainostamassa Terminator Genisystä. Tietenkin häneltä kysyttiin myös tulevasta Conan-leffasta, jossa Arska näyttelee vanhentunutta versiota klassisesta miekkasankaristaan.

Schwarzenegger paljasti seuraavaa Nerd Reportille:

”Toivoin tekeväni vielä yhden Conanin. Pidin ideasta, jossa Conan on ollut kuningas jo pidempään, mutta kyllästyy siihen ja lähtee vain vuorille. Koko tämä idea on aina vedonnut minuun. Sitten häntä pyydetään tietenkin takaisin, koska kuningaskunnassa alkaa tapahtumaan sanoinkuvaamattomia ja kauheita asioita. On taas taistelun aika.”

Fast & Furious -leffoja käsikirjoittanut Chris Morgan aloitti kässärin työstämisen, mutta projektin viimeistelee Andrea Berloff. Tuotantotiimillä oli kuitenkin toiveissa, että elokuvan kuvaukset olisivat alkaneet jo keväällä, mutta heillä on edelleen töitä tehtävänään:

”Käsikirjoitus tarvitsee pientä hienosäätöä, mutta he ovat jo nyt tehneet erikoislaatuista työtä sen kanssa. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään tämän parissa. Haluan keskittyä ainoastaan yhteen asiaan kerrallaan. Sitten siirrymme uuteen projektiin”, Iso-Arska kertoo.

Lähde: Dark Horizons

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut