Jack Bauer takaisin ruutuun? 24-sarjan jatkoa mietitään taas

Viihdeyhtiön johto positiivisin mielin.

13.9.2021 07:30
24: LIVE ANOTHER DAY: Jack (Kiefer Sutherland) conveys good news to President Heller's team in the "7:00 PM - 8:00 PM" episode of 24: LIVE ANOTHER DAY airing Monday, June 23 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. ©2014 Fox Broadcasting Co. Cr: Daniel Smith/FOX

Tik, tok, tik, tok… Tuo tuttu tikitys kuului vuodesta 2001 vuoteen 2010 monessa olohuoneessa, kun Jack Bauer (Kiefer Sutherland) taisteli terrorismia vastaan sarjassa 24. Agentti Bauer palasi ruutuihin myös vuoden 2014 minisarjassa 24: Lontoo, mutta sen jälkeen valmistuneessa 24: Legacyssa nähtiin aivan uudet hahmot.

Koska 24: Legacy ei herättänyt yleisössä yhtä suurta intohimoa kuin edeltäjänsä, on 24:n rintamalla sittemmin ollut hiljaista. Fox Entertainment ei ole silti hellittänyt ajatuksesta palata 24:n tiivistunnelmaisen toiminnan pariin. Yhtiön johtaja Michael Thorn totesi hiljattain Deadlinelle seuraavaa:

– Mahdollisuus on olemassa, keskusteluja tuottajien kanssa on yhä käynnissä sellaisesta, mistä pitää kuulla.

24:n tuottajana tunnettu Howard Gordon on niin ikään todennut, että uusi suunta 24:lle on mietinnän alla. Moni Thornin kommentin tuoreeltaan lukenut toivoi Jack Bauerin paluuta, vaikka ainakaan Gordon ei vaikuttanut olevan sillä linjalla. Faneja miellyttänee silti, ettei Kiefer Sutherland ole täysin tyrmännyt ajatusta uudesta Bauer-seikkailusta. Näyttelijä kertoi jo vuosi sitten, että hän voisi taas suostua Baueriksi, jos käsikirjoitus ei ole kehno.

– Jos joku esittelee mahtavan tarinan, minkä voi kertoa kahdessa tunnissa, teemme elokuvan, tai jos joku esittelee mahtavan tarinan, minkä voisi jakaa 24 tuntiin, teemme sarjan, Sutherland tuumasi tuolloin.

 

Lähteet: Deadline, Cinema Blend

Lisää luettavaa