Jake Gyllenhaalin mukaan Christopher Nolan oli todellinen herrasmies myös ikävällä hetkellä – ”Silloin tiesin, että pääsin pitkälle”

”Hän kertoi suoraan ja rehellisesti, miksi minua ei valittu. Nolanin soitto motivoi minua suunnattomasti”, Gyllenhaal kertoi.

27.3.2024 19:00

Useita menestysrooleja uransa aikana tehnyt Jake Gyllenhaal pääsi lähelle kaikkien aikojen unelmaroolia vuonna 2005.

Hän haki Batmaniksi/Bruce Wayneksi Christopher Nolanin Batman Begins -elokuvaan, mutta karsiutui loppusuoralla ja Christian Bale nappasi roolin.

”Nolan soitti minulle henkilökohtaisesti ja kertoi uutiset. Totta kai se oli pettymys. Kun näin, että hän soittaa tiesin, että olen todella lähellä”, Gyllanhaal kertoi.

Näyttelijä kertoi arvostavansa, että Nolan soitti hänelle henkilökohtaisesti, ”sori, et päässyt”-viestien sijaan.

”Hän kertoi suoraan ja rehellisesti, miksi minua ei valittu. Nolanin soitto motivoi minua suunnattomasti. Tiesin, että olen päässyt pitkälle. Nyt täytyy vain jatkaa”, Gyllanhaal muisteli.

Myös Jokeria Yön ritarissa (2008) näytellyt, jo edesmennyt Heath Ledger yritti Batmaniksi/Bruce Wayneksi Batman Beginsiin, mutta ei saanut roolia.

Gyllenhaal ja Ledger päätyivät sen sijaan pääosiin hittielokuvaan Brokeback Mountain, joka ilmestyi samana vuonna, 2005.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia