Jamie Lee Curtis tahtoo mukaan Netflixin tuoreeseen piraattihittiin – ryhtyy lobbaamaan roolin puolesta heti näyttelijöiden lakon päätyttyä

Curtis olisi varmasti nappilisä tähän mainioon sarjaan!

25.9.2023 19:50

Oscar-voittaja Jamie Lee Curtis mielii mukaan Netflixin tuoreimpaan hittisarjaan, One Pieceen.

Hänen faninsa ovat olleet viime aikoina äänekkäitä internetissä siitä, että Halloween-franchisesta ja Everything Everywhere All At Once -elokuvasta tuttu tähti istuisi oivasti Tohtori Kurehan rooliin.

Roolitusehdotus on kantautunut myös itse Curtisin korviin ja hän onkin ilman muuta asettamassa itsensä ehdolle roolia varten. Kunhan Hollywoodin näyttelijöiden lakkotilanne vain on ensin saatu ratkottua reilulla lopputulemalla.

Toinen uuden One Piece -liveactionsarjan luotsaajista, Matt Owens, kommentoi Curtisin sosiaalisen median julkaisua aiheesta: ”Äiti-kulta, tämän takia lähetimme sinulle sen figuurin! Lobbaamiselle ei ole tarvetta. Kunhan saamme sen mitä ansaitsemme ja pääsemme takaisin töihin, keskustellaan tästä!”

Curtisin liittyminen Olkihattupiraattien joukkoon vaikuttaa siis tällä hetkellä erittäin potentiaaliselta.

Noitamainen hoikka Tohtori Kureha on mukana myös sekä tarinan alkuperäisessä mangassa että siitä aiemmin tehdyssä animeversioinnissa.

One Piecen erinomainen ykköskausi julkaistiin Netflixissä elokuun lopulla ja se keräsi nopeasti rutkasti kehuja niin kriitikoilta kuin muiltakin katsojilta. Sarja pitää edelleen kärkisijaa julkaisualustansa tämän hetken katsotuimpien englannin kielisten sarjojen listalla.

Sarja on uusittu jo toiselle tuotantokaudelle.

Kurkista alta One Piecen ykköskauden vauhdikas traileri.

Lähde: Netflix Top10

Lisää luettavaa