Jane Fonda avoimena seksielämästään ja fantasiastaan: ”Haluan nuoremman miehen”

Oscar-voittaja raottaa yksityiselämäänsä.

31.3.2021 19:30

Näyttelijälegenda Jane Fonda antoi avoimen haastattelun Harper’s Bazaarille. Haastattelussa hän muun muassa toteaa, ettei kykene olemaan enää intiimisti miesten kanssa. Haastattelija kysyi Fondalta, onko hänen suhteensa intiimiin yhdessäoloon muuttunut.

”Olen rehellinen. Yksi tuskallisimmista asioista mitä olen ymmärtänyt 80 ikävuoteen mennessä, en edes tiedä kuinka vanha olen, 83 ja sinkku. Mitä minun on todella täytynyt ajatella, että en ole kykenevä intiimiin kanssakäymiseen. Se ei johdu heistä, vaan minusta. Jos mies pyytäisi minua riisuutumaan, juoksisin peloissani pois.”

Hän sanoo, että on tullut asian kanssa sinuiksi. ”En halua olla suhteessa, seksuaalisessa suhteessa, enää. Minulla ei ole sitä mielihalua. Fantasioinko? Kyllä, tässä on fantasiani: tapaan professorin tai tutkijan, jonkun sellaisen, joka on todella kykenevä rakastamaan, vaalimaan naista”, Fonda sanoo.

”Ongelma on siinä, kuten miehet, haluan nuoremman miehen. Eikö ole kauheaa? Se johtuu ihosta. Haluaisin nuoremman miehen, ja olen liian pinnallinen”, Fonda sanoo.

”Olen hyvin kiitollinen, että minun ei tarvitse olla alasti kenenkään edessä enää koskaan, edes kynttilän vaossa. Ja jos olisin, fantasiassani mies on nuorempi kuin minä, joten se tekisi asioista vielä vaikeampaa. Olen täysin rehellinen ja toivoisin että se ei olle totta.”

Lisää luettavaa