Jar Jar Binks -näyttelijä harmitteli kohtaloaan – vertasi itseään toiseen näyttelijään

Ei varmasti helppo rooli.

30.10.2017 18:04

Ahmed Best sai aikoinaan harteilleen esittää yhtä elokuvamaailman vihatuimmista hahmoista – Star Wars -elokuvien Jar Jar Binksiä. Useimpien mielestä hahmo oli karsea epäonnistuminen, eikä sitä myöskään juurikaan enää nähty prequel-trilogian ensimmäisen osan jälkeen.

Best puolusti nyt kuitenkin rooliaan ja sen tärkeyttä elokuvahistoriassa. Se oli ensimmäinen täysin tietokoneella luotu, tarinassa täysillä mukana oleva hahmo missään elokuvassa sekä suuri harppaus CGI:n käytössä.

Bestin liikkeet siirrettiin tietokoneella luotuun Binks-hahmoon. Best vertasikin itseään Twitter-viestissä myöhemmin paljon mainetta ja kunnia saaneeseen Andy Serkikseen.

Serkis on nykyään Hollywoodin vakionäyttelijä, kun tarvitaan liikkeenkaappausta CGI-hahmoja varten. Serkisin esittämiin rooleihin ehkä kuuluisimpana kuuluu Taru sormusten herrasta -elokuvien Klonkku.

Myös fanit tuntuvat antaneen anteeksi Bestille, sillä hän sai twiitistään enimmäksen positiivista palautetta. Hän kirjoitti twiitissään: ”En tiedä miten uudelleentwiitata tämä kuulostamatta katkeralta, mutta minusta tuntuu, että minut on unohdettu. Ei tarkoitusta olla epäkunnioittava suurta Andy Serkistä kohtaan.”

Best kommentoi twiittiä, jossa harmiteltiin Bestin kohtaloa. Alla molemmat twiitit.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa