Jared Leto ihmeissään Hollywoodin touhuista – eipä ihme

Moni muukin on.

Elokuvia, joissa esiintyy sarjakuvahahmo Jokeri, on tulossa peräti kolme kappaletta. Yksi on Jokerin syntytarina, jonka tuottajana toimii legendaarinen Martin Scorsese. Raportoidusti tähän havitellaan pääosiin Leonardo DiCapriota.

Toinen on Suicide Squadin jatko-osa, jossa tiettävästi nähdään Jokeri Jared Leton tulkitsemana. Kolmas on puolestaan Jokerin oma erillinen elokuva, jossa pitäisi Leton lisäksi isossa roolissa esiintyä Margot Robbien esittämä Harley Quinn.

Touhu vaikuttaa ulkopuolisen silmään varsin erikoiselta, mutta niin myös sisäpiiriläisen. Jared Letokaan ei oikein ymmärrä tilannetta.

– Olen myös vähän hämmentynyt, mutta joo, DC-maailmassa tapahtuu nyt muutamia juttuja. Rakastin Jokeria. Hän on loistava hahmo, todella hauska hahmo näytellä, Jared aloitti.

– Universumi on suuri ja kun näyttelet Jokeria, siihen ei kuulu omistajuus. Sinulla on oikeus pitää kruunua hetken aikaa ja sen jälkeen annat sen eteenpäin. Mutta muitakin (Jokeri-elokuvia syntytarinan lisäksi) elokuvia on tulossa ja odotan innoissani mitä niistä tulee, Leto jatkoi.

Suicide Squad 2 ilmestyy näillä näkymin joskus vuonna 2019.

Lähde: Coming Soon

Aiheeseen liittyvät jutut