Jason ”Aquaman” Momoa kommentoi Justice Leaguen saamaa kritiikkiä

”Olen nähnyt sen kahdesti. Rakastin sitä toisella kerralla entistä enemmän.”

23.11.2017 14:00

DC:n supersankareista kertova Justice League -elokuva sai kehnon vastaanoton kriitikoilta, eikä se ole menestynyt kovin kummoisesti. Monet fanit ovat olleet tyytyväisiä elokuvaan, mutta se on saanut myös paljon negatiivista palautetta.

Nyt leffassa Aquaman-sankaria näyttelevä Jason Momoa kommentoi elokuvan saamaa kritiikkiä.

– Yritän pysyä mahdollisimman kaukana siitä, mitä ihmiset sanovat. Jotkut ystävistäni kertoivat, että Justice Leaguella ei mene kovin hyvin ja se ärsytti minua. En silti halunnut vilkaista arvioita. En halua lukea negatiivisuutta. En usko sen olevan hyödyllistä. Ei sellainen auta mitään, Momoa totesi. Hän kertoi kuitenkin oman mielipiteensä elokuvasta.

– Olen nähnyt sen kahdesti. Rakastin sitä toisella kerralla entistä enemmän. Aion käydä katsomassa sen uudestaan lapsieni ja kummilapseni kanssa. Aion katsoa sen normaalin yleisön kanssa, enkä suuressa ensi-illassa. Olen siis innoissani. Kävin Wizard World Austin -fanitapahtumassa viikonloppuna ja sain paljon ylistystä. Se on tietty positiivinen paikka, enkä ole kiinnostunut vain positiivisuudesta. Mutta jos ihmiset rakastavat sitä, mitä teimme Aquamanin parissa, se on kaikki ohjaaja Zack Snyderin tuotosta. Hän halusi tehdä Aquamanista kovan äijän ja muuttaa asioita, kuten hahmon myyttisiä puolia. Ja minä tein kovasti töitä.

Momoa kommentoi palautetta siitä, että Aquamanin taustat eivät avaudu kunnolla elokuvassa.

– Haastava osuus oli, että Justice League on vain yksi viikonloppu Aquamanin elämästä. Fanit saattavat miettiä, miksi hän on niin tympeä? Mitä hän piilottelee? Me suunnittelimme sen kaiken. Monia juttuja leikattiin pois leffasta. Mutta se ei ole minun elokuvani. Se on suuri elokuva, joka esittelee kolme uutta hahmoa. Oli paljon asioita, joita emme saaneet itsestäni, Flashista ja Cyborgista mukaan. Se olisi voinut olla kaksi elokuvaa. Meillä oli jotain juttua Willem Dafoen kanssa. Koko Atlantis-osuus minusta kuninkaana. Siihen ei ollut tarvetta, koska näette sen Aquaman-elokuvassa. Tämä on Justice League -elokuva, ei Aquamanin oma elokuva.

Justice Leaguen kehnon menestyksen takia DC-elokuvien tulevaisuus on epävarma, mutta ainakin ensi vuonna ilmestyvä Aquaman-elokuva on tulossa varmasti. Sen ensi-ilta Yhdysvalloissa on 21. joulukuuta 2018.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa