Jennifer Lawrence X-Menin jatkosta: Foxin tulisi olla kauhuissaan

X-Men: Apocalypsen ensi-ilta on jo huomenna, 20. toukokuuta. Hirveän hyviä arvosteluita se ei kuitenkaan ole saanut, ellei arvostelija sitten ole jonkinlainen Ryhmä-X:n fanipoika tai -tyttö.

Koko leffasarjan tulevaisuus on katkolla, koska leffojen päänelikon (James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence ja Nicholas Hoult) sopimukset päättyivät Apocalypsen myötä. Jennifer epäileekin omaa osallistumistaan jatkossa.

”Juttelin Fassbenderin ja McAvoyn kanssa. Kysyin heidän paluustaan. He sanoivat etteivät ole ollenkaan varmoja. He sanoivat tulevansa takaisin jos minä tulen takaisin. Foxin tulisi olla kauhusta kankeana, sillä teimme sellaisen sopimuksen, että jos yksi ei palaa rooliinsa, kukaan meistä ei palaa”, Jennifer kertoo Entertainment Weeklylle.

Jennifer ei ole arastellut kertoa kuinka paljon hän vihaa Mystikon sinistä vartalomaalia ja pukua: ”Saat sen päällesi ja tajuat kuinka olet aivan pohjalla, ja kuinka kaikki on perseestä, eikä asiat voisivat olla huonommin.”

Vuoden 2011 X-Men: First Class -elokuvan jälkeen Jennifer on noussut yhdeksi Hollywoodin supertähdistä. Hän on nykyään yksi Hollywoodin kysytyimpiä näyttelijättäriä.

”Rakastan faneja ja Mystikkoa. Mutta tajuan myös kuinka tärkeä koko vuosi on, kuinka tärkeitä ne kolme kuvauskuukautta vuodesta ovat. En tiedä. Ehkei minun pitäisi puhua näin rehellisesti.”

Siinäpä Foxin pomoille miettimistä. Haluaako Jennifer rahakkaamman sopimuksen vai eroon supersankaritouhuista, sen aika kertoo.

Lue Episodin X-Men: Apocalypsen arvostelu. Klikkaa tästä.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut