Jeremy Renner paljasti surullisen tiedon terveydentilastaan

Noh, ainakin mies on sinut tilanteen kanssa.

24.5.2024 18:13

Marvelin Hawkeyena tunnettu Mayor of Kingstown -sarjan tähti Jeremy Renner jäi oman lumiauransa alle noin 1,5 vuotta sitten, tammikuussa 2023.

Rennerin kroppa kärsi niin paljon vammoja, että hänen pelättiin kuolevan, mutta niin vain mies parsittiin kokoon ja hän pääsi jaloilleen ennätysajassa.

Nyt Renner puhuu terveydentilastaan, eivätkä ne ole pelkästään positiivisia juttuja.

Renner pelkäsi muuttuneensa pelkäksi ”selkärangaksi ja aivoiksi”. Hän sai lopulta näkönsä ja liikkuvuutensa takaisin. Nyt hänen pitää kuitenkin hyväksyä se totuus, ettei hän tule koskaan täysin kuntoon, ja hänen täytyy elää vammojensa kanssa loppuelämänsä ajan.

– Minun piti vain hyväksyä se. Elämässäni ei ole enää koskaan mitään normaalia ja minun pitää hyväksyä se, Renner sanoi People-lehden haastattelussa.

– Tämä kaikki on kuitenkin tehnyt elämästäni terveellisempää. Olen huomattavasti terveempi sen takia.

Renner ei halunnut aluksi hyväksyä kohtaloaan, mutta nyt hän on alkanut parantumaan myös henkisesti.

– Minut on pakotettu keskittymään terveyteeni ja hyvinvointiini. Kuntoutus päättyy vasta kun jätän tämän rikkinäisen kehon taakseni. Tämä tulee jatkumaan loppuun saakka. Fysioterapeuttini piti sanoa se mitä en halunnut kuulla. Hänen piti todeta, että tämä tulee kestämään elämäni loppuun saakka.

– Minun piti siis kasvattaa pallit, ja päättää, että näillä eväin mennään. Muutimme perspektiiviä ja hyväksyin kohtaloni.

– Noh, ainakin pidän wellnessistä ja omasta hyvinvoinnistani, joten kaikki on sen suhteen kunnossa, Renner sanoo.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia