Ihmeparantumisen tehnyt Jeremy Renner on valmis palaamaan ehkä tunnetuimpaan rooliinsa

Tähtinäyttelijä jäi lumiauran alle vuosi sitten.

4.2.2024 16:34

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jeremy Renner jäi lumiauran alle hieman yli vuosi sitten. Tilanteessa hän pelasti veljenpoikansa hengen, mutta rikkoi itseltänsä 30 luuta ja oli lähellä kuolemaa.

Viimeisen vuoden aikana Renner on kuntouttanut itseään, matkaa on voinut seurata hänen sometileiltään, ja on nyt hämmästyttävän nopeasti palannut töihin.

Yksi hänen tunnetuimpia roolejaan on Haukansilmä eli Clint Barton Marvelin elokuvauniversumissa. Tuoreessa ET:n haastattelussa hän kiittää koko toipumisprosessin aktiivisesti mukana olleita Marvel-kollegoitaan ja ilmoittaa, että on tarvittaessa valmis palaamaan rooliin.

”Tulen olemaan tarpeeksi vahva, se on varma. Olen valmis. [Marvel-] Kaverit ovat tulleet sänkyni viereen ja he ovat olleet kanssani koko toipumisen ajan, joten… jos he haluavat minut, he voisivat saada minut. Se olisi jotain.”

Marvelin universumissa esiintymistä odotellessa Renner tullaan näkemään muun muassa Super Bowlin kuuluisalla mainoskatkolla tänä vuonna. Vastaavan kokoinen mainosprojekti on hänelle itselleen hänen mukaansa ensimmäinen laatuaan.

Kaiken kaikkiaan Renner on nyt palannut ja puheista paistaa kiitollisuus.

”En voi uskoa, että istun täällä juuri nyt. Olen hyvin kiitollinen. Olen erittäin onnellinen siitä, että pääsen elämässä eteenpäin, ja olen iloinen saadessani jakaa tämän elämän uskomattomien ihmisten kanssa, joita rakastan.”

Lisää luettavaa