Jerry Seinfeld hipstereitä piikittelevästä TV-sarjasta: ”Yksi parhaita komedioita koskaan”

4.10.2014 17:44

Yhden maailman suosituimmista komediasarjoista luoneen Jerry Seinfeldin sanaa kannattanee kuunnella, kun puhutaan laajaa yleisöä puhuttelevan komedian tekemisestä. Koomikko tunnetaan tarkasta ja pitkään kypsyttelevästä tavastaan tehdä komediaa niin stand upin kuin televisionkin parissa.

Vulturen haastattelussa koomikko kertoo, että Carrie Brownsteinin ja Fred Armisenin luoma satiirinen sketsisarja Portlandia on ”enemmän kuin loistava”, ja että hän löytää siitä yhtymäkohtia myös omaan työhönsä Seinfeldin parissa.

”Heillä on äärimmäisen ilkeitä tarjoilijoita ja vain tyyppejä, jotka ovat todella ilkeitä ilman syytä”, Seinfeld hehkuttaa. ”Rakastan sitä, kun ihmiset ovat vaikeita ja vihamielisiä ilman mitään syytä. En tiedä miksi, mutta se on todella hauskaa.”

Seinfeld ei ainostaan pidä Portlandiaa hauskana, vaan sanoo sen olevan hauskinta televisiossa tällä hetkellä ja ”helposti yksi parhaita komedioita koskaan.”

Näiden sanojen jälkeen hipsterikulttuuria piikittelevän sketsisarjan luulisi löytävän yhden jos toisenkin uuden katsojan.

(Episodi/ML)

Lisää luettavaa