Jimmy Fallon paljastaa, ettei kanava halunnut häntä juontajaksi – Ystävän ele muutti asetelman

Kiinnostava paljastus.

26.9.2023 22:30

The Wrap uutisoi, että juontaja Jimmy Fallon ei ollut Late Night -show’ta luotsaavan kanavan mieleen, ennen kuin Fallon aloitti juontamaan suosittua keskusteluohjelmaa Conan O’Brienin jälkeen.

Fallon juonsi Late Night -ohjelmaa vuosina 2009–2014, ennen kuin siirtyi juontamaan Tonight Show’ta. Ennen juontajan uraansa hän ei kuitenkaan uskonut päätyvänsä tekemään ohjelmia.

Hän teki Saturday Night Livea, kun NBC:n Lorne Michaels kysyi haluaisiko Fallon juontaa Late Nightia sen jälkeen, kun Conan kuuden vuoden päästä siirtyy Jay Lenon paikalle toiseen ohjelmaan. Fallon sanoi, että ei ole ajatellut koskaan asiaa, mutta asiaan voidaan palata myöhemmin, kun pesti on lähempänä.

”Soitin Lornelle ja sanoin, että olen mukana, haluaisin tehdä ohjelmaa. Hän vastaa, että mahtavaa, NBC ei halua sinua, mutta puhutaan heille”, Fallon muistelee nyt.

”En ollut edes heidän listallaan.” NBC epäröi, koska Fallonin ura elokuvien parissa ei ollut lähtenyt lentoon. Lorne Michaels teki ystävälleen palveluksen: hän sanoi, että jos Fallon ei saa pestiä, hänkään ei halua tehdä töitä show’n parissa.

Lisää luettavaa