Johnny Depp kommentoi huvitusta herättänyttä anteeksipyyntövideotaan

Johnny Depp rikkoi viime vuonna Australian lakia tuodessaan maahan luvattomasti kaksi koiraansa. Depp julkaisi vaimonsa kanssa maailmaa naurattaneen pahoitteluvideon, jota mies nyt kommentoi.

Noin kuukausi sitten YouTubessa julkaistiin video, jossa Johnny Depp ja hänen vaimonsa Amber Heard pyysivät Australian viranomaisilta anteeksi kahden pienen yorkshirenterrierinsä tuomista maahan laittomasti.

Videolla Depp ei kuitenkaan tunnu oikeasti tarkoittavan anteeksipyyntöään.  Hollywood-tähden epäonnistunut näyttelysuoritus onkin naurattanut ihmisiä ympäri maailman ja sen pohjalta on tehty sketsejäkin.

Depp kävi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa kommentoimassa videota. Haastattelussa Depp myöntää lopulta, ettei olisi voinut olla vähempää kiinnostunut videon tekemisestä. Kun häneltä kysytään, katsoiko hän videon ennen sen julkaisua, vastaus kuuluu:

”En, koska en halunnut tappaa itseäni.”

Katso koko haastattelu alta.

 

Alla kohuttu anteeksipyyntövideo kokonaisuudessaan:

 

Ja lopuksi video Deppin aikaisemmasta vierailusta samassa ohjelmassa, jolloin huvittavia piirteitä saanutta koiraskandaalia käsiteltiin perusteellisemmin.

 

 

Kuva elokuvasta Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous

Aiheeseen liittyvät jutut