Johnny Depp potkaistiin omasta leffaprojektistaan ulos – seuraus Amber Heard -kohusta?

Monty Python -mies Terry Gilliamilla on ollut oma Don Quijote -projektinsa työn alla jo ties kuinka monta vuosikymmentä, mutta tiesittekö, että myös Disney on työstänyt omaa projektiaan tuulimyllyjä vastaan taistelevasta miehestä?

Alun perin Johnny Depp vei Quijote-projektinsa Disneyn pöydälle muutama vuosi sitten oman tuotantoyhtiönsä Infinitum Nihilin kautta. Käsikirjoituksesta olisi vastannut Steve Pink (Hot Tub Time Machine) sekä Jeff Morris. Tuolloin Deppin piti vain tuottaa leffa, mutta olisi luultavasti myös halunnut pääosan tässäkin projektissa. Myös Gilliam on haaveillut Deppistä oman versionsa pääosaan.

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että Disney työstää Don Quijotea ilman Deppiä. Elokuvasta tai elokuvasarjasta on kaavailtu samantyylistä kuin Pirates of the Caribbeanista. Tällä hetkellä leffan kässärin parissa häärää Billy Ray (Nälkäpeli, Captain Phillips).

Onkohan Disneyllä vihdoinkin tajuttu Deppin hiipunut tähti? Tuskinpa hiljattainen kärhämä ex-vaimonsa Amber Heardin kanssa auttoi myöskään asiassa. Viime vuosina lähes jokainen Deppin leffa on osoittautunut flopiksi niin kriitikoiden kuin yleisönkin mielestä – puhumattakaan kaupallisista tappioista.

Katsotaan miten Deppin seuraava leffa, Pirates of the Caribbean 5 pärjää ensi vuonna.

Lähde: The Playlist

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut