Johnny Deppin uusin elokuva vedettiin pois julkaistavien listalta vain kuukausi ennen julkaisua – uudesta ensi-illasta ei tietoa

Mitä seuraavaksi?

7.8.2018 07:57

Hollywood Reporter uutisoi, että Johnny Deppin seuraava elokuva, Notorius B.I.G. -trilleri City of Lies on vedetty pois julkaistavien elokuvien listalta. Elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa ensi kuussa. Elokuvan tuotantoyhtiö ei ole ilmoittanut saako elokuva uuden julkaisupäivämäärän.

Epäillään, että syynä olisi Deppin viime aikojen sekava käyttäytyminen. Kesäkuun Rolling Stone -haastattelu, sekä useat lehtijutut jotka viittaavat tähden rahankäyttöön, päihdeongelmiin ja väkivaltaisuuksiin. Viime kuussa City of Lies -elokuvassa työskennellyt kuvausryhmän jäsen nosti syytteen Deppiä vastaan. Hän kertoi Deppin lyöneen häntä kuvauksissa.

Toistaiseksi Warner Bros on kuitenkin vielä julkaisemassa uuden Harry Potter -elokuvan Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset aikataulun mukaan. Spekulaatiot ovat heränneet, voisiko City of Liesin vetämisen syynä olla joitakin ikäviä, tulevia uutisia, mutta toistaiseksi on liian varhaista sanoa. Episodi seuraa tilannetta.

Kuva elokuvasta City of Lies

Lisää luettavaa