Joko olet katsonut tämän Netflixin jännityssarjan? Ehkä parasta mitä tällä hetkellä tarjolla

Jännitystä ja draamaa erinomaisessa brittisarjassa.

BBC:n jännityssarjasta Bodyguard tuli Isossa-Britanniassa alkusyksystä valtava katsojamenestys. Netflixillä oltiin varmasti tyytyväisiä, sillä striimiyhtiö oli hankkinut sarjan kansainväliset oikeudet jo tuotantovaiheessa.

Menestys on helppo ymmärtää, sillä Bodyguard on Netflixin parhaita hankintoja. Se on koukuttava ja intensiivinen sarja, jota voi katsoa sujuvana jännitysviihteenä, mutta siinä on myös kriittisemmän katsojan kaipaamaa älyllistä draamaa.

Kuusiosaisen sarjan keskushahmo on Afganistanin sodassa traumatisoitunut entinen sotilas, joka saa työn sisäministerin henkivartijana. Kunnianhimoinen poliitikko herättää ristiriitoja. Terroristit ja salamurhaajat ovat jatkuva uhka, joten henkivartijalla riittää töitä – varsinkin kun hän joutuu tahtomattaan ottamaan osaa myös poliittiseen peliin.

Pääosaa esittävä Richard Madden on nähty aiemmin Game of Thrones -sarjasta. Madden teki Bodyguardissa niin vakuuttavaa työtä, että hänestä on jo huhuttu seuraavaa James Bondia. Ei olisi huono valinta!

Tähdet ★★★★