Justin Bieberistä Ritari ässän KITT-auton ääni

David Hasselhoff halutaan tappaa Darren Grantin ohjaamassa ja Peter Hoaren käsikirjoittamssa elokuvassa, jonka työniminä ovat olleet sekä Celebrity Death Pool että Killing Hasselhoff.

Oli nimi lopulta mikä tahansa, kertoo elokuva Ken Jeongin esittämästä klubin omistajasta, joka selvittääkseen velkansa joutuu tappamaan itse Ritari ässän, eli David Hasselhoffin.

Punaisissa shortseissakin vuosia juossut tähti esittää elokuvassa itseään, ja omana itsenään esiintyy myös puhuva KITT-auto, joka on kuitenkin saanut varsin erikoisen ääninäyttelijän.

Yahoo on paljastanut, että supertähti Justin Bieber tulee lainaamaan kauniin äänensä KITT-kärrylle. Jutun mukaan Bieber myös sai roolin hieman erikoisella tavalla: hän oli soittanut jokin aika sitten Hasselhoffille pyytääkseen palvelusta, jonka Baywatch-stara anteliaasti suostui toteuttamaan. Ja kun tuli aika etsiä KITTille ääntä, tarttui Hasselhoff vuorostaan puhelimeen ja pyysi poptähdeltä vastapalvelusta.

Ritari ässä -faneilla saattaa olla sanansa sanottavana asiaan, mutta Bieber saa joka tapauksessa kunnian antaa äänensä Suomessakin vierailleelle superautolle.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut