Kahden konkarinäyttelijän komediasarja sai lopetustuomion

Kelsey Grammerin ja Alec Baldwinin sarjan piti olla ns. varma nakki.

29.4.2021 12:31

Tv-yhtiö ABC on antanut pakit vahvan komediahistorian omaavan kaksikon uutuussarjalle. Frasier-tähti Kelsey Grammerin (kuvassa) ja mm. Donald Trumpia Saturday Night Live -sketsisarjassa tulkinneen Alec Baldwinin pääosittaman tilannekomedian piti alkujaan edetä suoraan useamman jakson tuotantoon.

Baldwinin ja Grammerin lisäksi uutukaisen vakituiseksi näyttelijäksi oli kiinnitetty koomikko Alec Mapa. Heidän piti näytellä siinä entisiä nuoruuden ystävyksiä, jotka olivat ajautuneet erilleen valtaviksi paisuneiden egojensa takia. Sarjassa olisi kuvattu sitä, kuinka he yrittäisivät palata yhteen vuosien jälkeen ja tavoitella entistä elämäänsä takaisin.

Sarjan taustatiimissä oli mukana palkittuja komediantekijöitä Moderni perhe -sarjasta. Uutukaisesta ehdittiin kuvata vain pilottijakso, kun ABC yllättäen pyörsi päätöksensä jatkon suhteen. Suunnitelmanmuutos tyhjensi nyt kalentereita projektissa olleilta, mutta ainakin esim. Grammerilla riittää puuhaa mm. Frasier-sarjalle lupaillun jatkon tiimoilta.

 

Editoitu 1.5.21: Poistettu virheellinen tieto koskien sarjan taustatiimiä.

Lähteet: THR, Deadline

Lisää luettavaa