Kaikki eivät rakastakaan? Vanhan hittisarjan uusi erikoisjakso taitaa jäädä näkemättä

CBS

Kaikki rakastavat Raymondia -tekijät haluaisivat kuvata muistelojakson.

Mitä Frendit edellä, sitä muut sarjat perässä? Suosikkisarjan tähtien paluu muistelemaan menneitä reunion-jaksossa on kerännyt hyviä katselulukuja. Esim. Yhdysvalloissa se saavutti HBO Maxilla tuoreeltaan lähes yhtä komeat katsojaluvut kuin elokuva Wonder Woman 1984 ja Britanniassa se rikkoi esityskanavansa ennätyksen. Nyt myös Kaikki rakastavat Raymondia -tilannekomedian tekijät suunnittelevat reunion-jaksoa.

Asiassa on vain yksi iso mutta: sarjan luoja Phil Rosenthalin mukaan mikään levityskanava ei ole toistaiseksi innostunut tästä ajatuksesta.

– En voi todella uskoa tätä. Olen tarjonnut ideaa nyt pariinkin eri paikkaan, Rosenthal tuskailee.

Vuodesta 1996 vuoteen 2005 jatkunut Kaikki rakastavat Raymondia kertoo toimittaja Ray Baronen (Ray Romano) ja hänen Debra-vaimonsa (Patricia Heaton) perhe-elämästä. Sarja keräsi aikanaan peräti 15 Emmy-palkintoa. Yksin sarjan päätösjakso oli vuosikymmenensä katsotuimpia tv-sarjajaksoja Yhdysvalloissa.

Rosenthal ei ole heittänyt vielä kokonaan toivoaan erikoisjakson suhteen. Hän antaa ymmärtää, että sarjan tutut näyttelijät tulisivat varmasti muistelemaan hassuja sattumuksia menneestä, jos joku taho vain tarttuisi tähän tilaisuuteen.

 

Lähteet: Deadline, Variety, CBS News