Kaksi pyörtyi ja moni oksensi tämän kauhuleffan ensinäytöksessä – Tsekkaa Biten traileri

Aikoinaan 50- ja 60-luvuilla oli mitä kummallisimpia kikkoja myydä kauhuelokuvia. Katsojille annettiin sähköshokkeja penkkien kautta ja jaettiin oksennuspusseja. Oli myös ammattimaisia ”elokuvapelästyjiä”, joita palkattiin kirkumaan elokuvien avainkohtauksissa.

Nyt kanadalaissyntyinen käsikirjoittaja-ohjaaja Chad Archibald on herättänyt närää Montrealin Fantasia International Film Festivalill leffallaan. Katsojille jaettiin oksennuspusseja ennen Biten näytöstä, ja ehkä hyvä niin, sillä ihmiset todellakin tarvitsivat niitä.

Filmifestivaalien järjestäjä Mitch Davis kertoi seuraavaa Facebookissaan:

”Lähdin Biten näytöksestä kymmeneksi minuutiksi ja sain tekstiviestin: 2 ihmistä pyörtyi. Yksi tyttö oksentaa ja toinen löi päänsä portaisiin. Tämä on totta.”

Elokuvan Facebook-sivuille ilmestyi alla oleva kuva ja teksti.

bite3

Kriitikot vertaavat Bitea David Cronenbergin klassiseen Kärpäseen (1986). Aikoinaan Jeff Goldblumin muutos kärpäseksi oli todella etovaa katseltavaa.

Elokuvassa seurataan Caseya, tuoretta morsianta, jota mysteeriötökkä puree polttarireissulla. Casey alkaa itse muuttumaan hyönteiseksi, jolle maistuu ihmisliha.

Film School Rejects kirjoittaa elokuvasta näin:

”Mätää, märkää ja muita ruumiinnesteitä valuu Caseyn kehosta, ja ohjaaja Archibald pitää huolen, että katsojat myös näkevät sen erityisen yksityiskohtaisesti. Katsojat, joilla on erityisen herkkä vatsa varokoon.”

Mainosstuntti tai ei, alla elokuvan traileri.

bite

Lähde: LAist

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut