Kallis Will Smith -tuotanto floppasi pahasti – Onko After Earth uusi Battlefield Earth?

Will Smith näyttelee yhdessä poikansa Jadenin kanssa pääosaa tieteiselokuvassa After Earth, joka tuli teattereihin Yhdysvalloissa perjantaina.

Will Smithin nimi on vuosia ollut tae isoille lipputuotoille, mutta nyt kävi huonosti. Avauspäivän lipputulojen perusteella elokuva floppasi pahasti, kirjoittaa Hitfix-sivusto.

Perjantaipäivän tuotto oli arviolta 9,8 miljoonaa dollaria, millä heltisi vain tilastojen kolmas sija. Ykkösenä jatkoi kaahailuleffa Fast & Furious 6 (10,5 miljoonaa dollaria) ja kakkoseksi kiilasi uusi ryöstöelokuva Now You See Me (10 miljoonaa), joka tuotti odotettua paremmin.

Koko viikonlopun luvut tulevat sunnuntai-iltana, mutta näyttää siltä että After Earth jää avausviikonloppunaan alle 30 miljoonaan dollariin, mikä on vaatimaton tulos tämän kokoluokan elokuvalle. Elokuvan budjetiksi on ilmoitettu 130 miljoonaa dollaria.

After Earth on saanut Yhdysvalloissa huonot arvostelut. Lisäksi siinä on nähty yhteyksiä skientologiaan ja takavuosien toiseen tieteisfloppiin Taistelukenttä Maa (Battlefield Earth). Elokuvan ohjaajallakin on huono maine kriitikoiden keskuudessa. Kuudes aisti -elokuvasta tunnettu M. Night Shyamalan on viime vuosina joutunut suorastaan naurunalaiseksi elokuvillaan Lady in the Water ja The Happening.

After Earth tulee Suomen teattereihin 14. kesäkuuta.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut